löpinä / uutinen

Tätä et tiennyt ihonhoidosta!

Talvella iho kuivuu, ja vaatii enemmän hoitoa(Kuva: Bambibabe48/Foter.com/CC BY-NC-ND)

Talvella iho kuivuu, ja vaatii enemmän hoitoa
(Kuva: Bambibabe48/Foter.com/CC BY-NC-ND)

Talvi ei ole ihon paras ystävä. Moni huomaakin kaamosaikaan tyypillisimmät talven mukanaan tuomat iho-ongelmat: kuivuuden ja herkkyyden.

”Yleisin ongelma suomalaisten naisten ihonhoidossa on se, etteivät he tiedä omaa ihotyyppiään. Silloin kotoa löytyvät vääränlaiset ihonhoitotuotteet, jotka eivät auta oikealla tavalla. Myös pelko ihonkuorinnan suhteen on ongelma ”, kertoo Vanilla Day Span kosmetologi Camilla.vanilla day spa

Camillan mukaan suomalaisnaiset eivät uskalla kuoria ihoaan, tai eivät pidä sitä oleellisena. Kuorinta on kuitenkin tärkeää ihon hengittämisen, uusiutumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Moni elää uskossa, että kuorinta puolessa vuodessa riittää. Todellisuudessa iho tulisi kuitenkin kuoria noin kahdesti viikossa.

”Lisäksi jokaisen naisen kannattaisi käydä kosmetologilla, jolloin saa arvion omasta ihotyypistään ja ohjeistuksen oikeanlaisiin tuotteisiin. Oikeiden tuotteiden avulla saataisiin vanilla day spa 2kotihoitokin kuntoon”, Camilla toteaa.

Yksi käynti kosmetologilla riittää ihon arviointiin. Perustarkastus on 45 minuutin mittainen sessio, jonka aikana asiakas saa tietää ihonsa ongelmakohdat, ratkaisut niihin, ja oikeanlaiset hoito-ohjeet.

”Talvella kaikkein tärkeintä on kuorinta, kosteutus, pakkaselta suojaava voide ja naamiot. Lisäksi suosittelen aina ultraääntä, joka poistaa ihon epäpuhtaudet ja talven aiheuttaman pintakuivuuden.”

Dermalogica tuotteista löytyy jokaiselle omansa

Dermalogican laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle omansa

2 thoughts on “Tätä et tiennyt ihonhoidosta!

  1. Mielenkiintoista! Itse kuulun juuri niihin, ketkä unohtavat kuorinnan, ehkä aliarvostaa sen merkitystä. Ei muuta kuin kuorintavaoide ostoksille! 🙂

kommentoi